DAÜ Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Türkiye Aşçılık Milli Takımı’nda yer alacak
Date Added: 31 Mart 2017, 07:35

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğretim görevlileri Hakan Açıl ile Pınar Barut, Hong Kong International Culinary Classic (HKICC) yarışması için Türkiye Aşçılık Milli Takımı’nda yer almaya davet edildi. Davet Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED) tarafından yapıldı.
DAÜ Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Kılıç, Türkiye Aşçılık Milli Takımı’nın 8 – 11 Mayıs tarihleri arasında Hong Kong’da HOFEX 2017 kapsamında yapılacak olan Hong Kong International Culinary Classic’de (HKICC) yarışacağını ve ekipte DAÜ’den 2 uzman şefin yer almasının gurur verici olduğunu belirtti.