Albayrak: “Kıbrıs Türkleri adanın doğal kaynakları üzerinde eşit haklara sahip”
16 Şubat, 2018Hükümet, 27 kabul, 22 ret oyuyla Meclis’ ten güvenoyu aldı
16 Şubat, 2018Başbakan Tufan Erhürman, KKTC Hava Sporları Federasyonu ve Kıbrıs Alternatif Sporları Derneği’nin işbirliğiyle düzenlenen, 20 ülkeden 115 sporcunun katıldığı “Dünya Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonası Tatlısu 2018”in açılışını yaptı.
Başbakan Erhürman, açılışta yaptığı konuşmada, “Ne mutlu bize ki, uzun bir süre, ‘bu ülkede bu işler olmaz, bu işleri yapamayız’ diye düşündüğümüz şeylerin birçoğu art arda gerçekleşmeye başladı. Sporun, sanatın sınır tanımazlığı ülkemizde de hayat bulmaya başladı” diye konuştu.
Çok önemli bir yarışmanın ülkede yapılmasından dolayı mutlu ve gururlu olduklarını söyleyen Erhürman, “Böyle etkinliklerin sayısı arttıkça, biliyoruz ki, ülkemizin statüsü bir tarafa, ülkemizin ve insanımızın tanıtılmasının önünde herhangi bir engelin durması mümkün değil” dedi.
