Uluçay : “Çözüm iradesini muhafaza ediyoruz”
10 Ekim, 2018Özyiğit “ISESCO 13. Eğitim, Bilim Ve Kültür Genel Konferansı”na katıldı
15 Ekim, 2018Cumhuriyet Meclisi’ni temsilen Cenevre’de devam eden Parlamentolararası Birlik Genel Kurulu’na katılan üç milletvekili “Kıbrıs Kolaylaştırıcılar Grubu” toplantısına katıldı.
Cumhuriyetçi Türk Partisi Lefkoşa Milletvekili Fikri Toros, Ulusal Birlik Partisi Gazimağusa Milletvekili Oğuzhan Hasipoğlu ve Halkın Partisi Girne Milletvekili Erek Çağatay, genel kurul çerçevesinde düzenlenen toplantıda yer aldı.
Toplantıda karşılıklı fikir alışverişinde bulunularak Kıbrıs konusunda Crans-Montana’da son bulan müzakerelerden sonra yaşanan çıkmazın nasıl aşılabileceğinin ele alındığı ve müzakerelerin sonuç hedefli olması ve kısa bir süre içerisinde sonuçlanması konusunda niyet ortaya konulduğu kaydedildi.