Cardiff Yarı Maratonu’nda Kıbrıslı bir Türk
4 Ekim, 2017Çavuşoğlu: “Her şeyden önce KKTC üzerindeki kısıtlamaların, ambargoların kalkması lazım”
4 Ekim, 2017Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele veren Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, Euroleague ile Eurocup’ın şampiyon takımları arasında oynanan “FIBA Süper Kupa” karşılaşmasında Rus ekibi Dynamo Kursk ile karşı karşıya geliyor.
FIBA Eurocup şampiyonu Yakın Doğu Üniversitesi ile FIBA Euroleauge şampiyonu Dynamo Kursk’un mücadele edeceği Süper Kupa müsabakası, Rusya’nın Kursk şehrinde yarın saat 19.00’da gerçekleşecek.
2016-2017 sezonunda Kadınlar Türkiye Kupası, FIBA Eurocup ve Türkiye Ligi şampiyonluklarıyla sezonu üç kupa ile kapatan Yakın Doğu Üniversitesi, Süper Kupa finalini de kazanması durumunda hem 4. kupasını müzesine götürecek hem de hiçbir Türk takımının başaramadığı bir ilki gerçekleştirecek.